⭐️ Bästa supporten ⭐️ Fri Frakt över 1000kr ⭐️ 365 dagars öppet köp ⭐️ 0700 –221200 ⭐️ November Kampanjer hittar du på Startsidan! ⭐️

Vi fyller på Fyndhörnan varje Vecka!

Följ oss på Instagram, Klicka här:

SmartCat din butik online för Husdjur och Barn!

Välsorterat kvalitetssortiment för Baby, Barn och Barnrummet! Ledande i Sverige inom GPS och pejl för små katter och sällskapshundar! Sverige Distributör av kvalitetsmärket Red Dingo med allt inom halsband och koppel samt id brickor för både stora och små hundar och katter! Stort utbud av produkter till: Katt, Hund, Gnagare, Fisk, och Fågel.

Paketerat med kärlek och omtanke.

Oavsett om din älskling har 2 eller 4 ben, så hittar du ngt till hen hos oss! SmartCat har Kattleksaker, Hundleksaker, Barnleksaker och Babyleksaker. Vi har ett brett sortiment för alla husdjur så som Fisk, Fågel, Gnagare, Katt och Hund. Till barn har vi ett stort kvalitetssortiment från kända varumärken som Djeco, JellyCat, Living Nature och KeyCraft för att nämna några. SmartCat tänker på miljön, om vi har lådor från leverantörer som går att återanvända så använder vi det som embalage till ditt paket. Vi använder leverantörernas lådor och klipper ner dom som både utfyllnad när det behövs, och som ytteremballage, för att minska plastanvändning och för att återanvända kartonger.

Personlig service & support med snabba leveranser

I Barnshopen är bästsäljarna Gosedjur, snuttefiltar och pyssel. I kattshopen är bästsäljaren SmartCat GPS och Pejlutrustning för katt, som dessutom är den minsta sändaren för katt i världen, vad vi vet. För att läsa mer om vår Katt GPS klicka här. Vi har ett stort utbud av fiskfoder och akvarietillbehör som filter och pumpar. SmartCat är Sverige distributör för kvalitetsmärket Red Dingo som har katt och hundprodukter. Red Dingo har överlägset bästa reflexhalsbanden för katt och samma reflex-serie finns för hund på hundhalsband koppel och hundselar. Vi bryr oss om våra kunder och strävar efter att ha den bästa supporten med personlig service. Varmt Välkommen till SmartCat!